Instal·lació per la detecció contra incendis a l’Hotel Sun Beach

El passat 12 d’abril ha finalitzat la instal·lació d’un nou sistema de detecció contra incendis a l’Hotel Sun Beach (antic Hotel Esmeralda) de Lloret de Mar, Girona. Aquest hotel, amb més de 180 habitacions, està realitzant actualment una completa reforma de l’edifici i ha confiat SEGURIFOC per a l’assessorament i l’execució del apartat de prevenció i protecció contra incendis.

Segons la normativa vigent i els requeriments especifics del edifici, s´ha instal·lat una sistema de detecció amb central analògica DSC de 2 llaços, 219 detectors òptics de fum, 6 detectors termovelocimètrics, 20 polsadors  d’alarma, 17 sirenes i 17 retenidors de porta (electroimants).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *