Catàleg Equips Protecció Individual EPIS GIRONA

SEGURIFOC SL ofereix als seus clients des de fa anys un catàleg equips de Protecció Individual (EPIs) i vestuari de seguretat, enfocat a client professional i a empreses. En els últims mesos hem treballat per a amplificar aquesta divisió de negoci, incorporant nous productes i proveïdors al nostre catàleg així com desenvolupant un catàleg en línia sota la marca EPIS GIRONA

S’ha realitzat una aposta en l’àmbit dels Equips de Protecció Individual per a donar resposta a les necessitats en un moment on la conjuntura històrica que hem viscut així ho ha requerit. Els nostres clients ha incrementat les peticions respecte a productes de protecció sanitària relacionats amb COVID però també per a volem donar servei perquè els professionals de les següents indústries puguin fer el seu treball amb la certesa que disposen de la seguretat necessària per a la seva protecció laboral:
• Agricultura i Mineria
• Indústria, Logística i Construcció
• Components i Automoció
• Sanitat, Hostaleria i Alimentació
• Química, Electricitat i Hidrocarburs
• Soldadura i Sostradura

Disposem de productes per a totes les categories relacionades amb els equips de protecció laboral, treballant amb un abast nacional i oferint les millors condicions i interessants descomptes per volum:
Protecció del cap: Protecció auditiva i Cascos de seguretat.
Protecció ocular: Ulleres, Pantalles i Viseres de seguretat.
Protecció respiratòria: Màscares de protecció, Masteguessis de seguretat i Equips Respiració Autònoma (ERA)
Protecció de mans i peus: Guants i Calçat de seguretat
Protecció del cos: Vestuari Tyvek, de Senyalització i de Seguretat, Protecció anticaigudes i altres.

Treballem amb fabricants de gran reputació i sobretot que ofereixen totes les certificacions perquè els productes compleixin amb tots els estàndards de qualitat i homologacions que exigeix la legislació espanyola.
Fabricantes Epis Girona

Contacta amb SEGURIFOC SL o directamente amb el nostre equip de EPIS GIRONA per a obtenir el catàleg complet. T’oferirem assessorament perquè triïs els equips adequats segons necessitats i sector