Catàleg Equips Protecció Individual EPIS GIRONA

SEGURIFOC SL ofereix als seus clients des de fa anys un catàleg equips de Protecció Individual (EPIs) i vestuari de seguretat, enfocat a client professional i a empreses. En els últims mesos hem treballat per a amplificar aquesta divisió de negoci, incorporant nous productes i proveïdors al nostre catàleg així com desenvolupant un catàleg en línia sota la marca EPIS GIRONA

S’ha realitzat una aposta en l’àmbit dels Equips de Protecció Individual per a donar resposta a les necessitats en un moment on la conjuntura històrica que hem viscut així ho ha requerit. Els nostres clients ha incrementat les peticions respecte a productes de protecció sanitària relacionats amb COVID però també per a volem donar servei perquè els professionals de les següents indústries puguin fer el seu treball amb la certesa que disposen de la seguretat necessària per a la seva protecció laboral:
• Agricultura i Mineria
• Indústria, Logística i Construcció
• Components i Automoció
• Sanitat, Hostaleria i Alimentació
• Química, Electricitat i Hidrocarburs
• Soldadura i Sostradura

Disposem de productes per a totes les categories relacionades amb els equips de protecció laboral, treballant amb un abast nacional i oferint les millors condicions i interessants descomptes per volum:
Protecció del cap: Protecció auditiva i Cascos de seguretat.
Protecció ocular: Ulleres, Pantalles i Viseres de seguretat.
Protecció respiratòria: Màscares de protecció, Masteguessis de seguretat i Equips Respiració Autònoma (ERA)
Protecció de mans i peus: Guants i Calçat de seguretat
Protecció del cos: Vestuari Tyvek, de Senyalització i de Seguretat, Protecció anticaigudes i altres.

Treballem amb fabricants de gran reputació i sobretot que ofereixen totes les certificacions perquè els productes compleixin amb tots els estàndards de qualitat i homologacions que exigeix la legislació espanyola.
Fabricantes Epis Girona

Contacta amb SEGURIFOC SL o directamente amb el nostre equip de EPIS GIRONA per a obtenir el catàleg complet. T’oferirem assessorament perquè triïs els equips adequats segons necessitats i sector

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies. ACEPTAR

Aviso de cookies